Front-page

Servicii


Random-prod

Etanseizari bituminoase pentru acoperis-terasa si acoperisuri vegetale

Datorita caracteristicilor exceptionale de rezistenta si longevitate, membranele bituminoase sunt nucleul central al meseriilor in SOPREMA. Performantele lor permit sa raspunda perfect la toate optiunile arhitecturale : acoperis plat, pante cu grad mare de inclinare sau chiar cupole, acoperisuri cu coloranti minerali sau metalice, terase–gradina sau vegetale, terase cu pavaj din gresie sau dale din lemn, terase-parcare etc.

mai mult

Random-prod

Etanseizari lichide

Produse de etanseizare lichida SOPREMA. Suple, fiabile, durabile si ecologice. Rasinile poliuretanice care constituie gama ALSAN sunt ideale pentru realizarea etanseizarii anumitor suprafete cu cerinte particulare : gradini, balcoane, logii, cupole, forme complexe, suprafeta umede etc, pentru care punerea in opera a membranelor de etanseizare clasice poate fi delicata, daca nu chiar imposibila.

mai mult

Random-prod

Constructii civile

Perenitatea podurilor si a lucrarilor de arta necesita punerea in opera a unor sisteme de etanseitate foarte performante destinate impiedicarii apei sa  patrunda in structura si evitarea formarii de stalactite sau de depuneri carbonatate. SOPREMA a dezvoltat o gama de membrane specifica acestor tipuri de proiecte.

mai mult

Random-prod

Fundatii si ziduri ingropate

Umiditatea si infiltratiile apei in subsoluri sunt probleme des intalnite. Aceste disfunctionalitati sunt provocate de apa deversata sau de apa acumulata din umiditatea capilara. Solutia este realizarea unei forme preventive de protectie capilara, completata de o retea de drenaj periferic realizandu-se astfel si protectia veritabila a fundatiilor.

mai mult

Random-prod

Izolatie fonica

Daca proprietatile hidrofuge ale bitumului sunt bine-cunoscute din antichitate, performantele in materie de izolatie acustica au fost descoperite mult mai tarziu.

Astazi, gratie cunoasterii si tehnicilor in materie de bitum modificat, SOPREMA dispune de o gama deosebit de performanta de izolatori fonici la zgomote de impact sub sapa de beton sau parchet nefixate.

mai mult

Contact

Soprema Bucuresti

Bd-ul Gheorge Sincai nr. 9, bl. 3, scara C, et. 8, ap. 35, sect. 4

Tel.: +40 31 800 28 10

Fax : +40 31 800 28 11

Mail: contact@soprema.ro