Despre noi

Front-page

Despre noi

Grupul Soprema : lider mondial in etanseizari – 100 ani experienta  
 
Tehnica avansata incomparabila in etanseizari si protectie fonica. Cu 100 ani de inovatii si cunoastere marca SOPREMA constituie o garantie privind durabilitatea si performanta. Fiind constant in top in materie de etanseizari, acoperiri cu izolatii fonice cat si termice.

Societatea SOPREMA a fost fondata in 1908 la Strasbourg (Franta) de catre Charles Geisen, inventatorul celebrului sistem de etanseizare « Mammouth ». Pionier in dezvoltarea sistemelor de etanseizare, Soprema are pusa la punct o expertiza solida si productia unei game complete de solutii pentru sectorul constructiilor.

Printr-o prezenta internationala puternica, Grupul Soprema se afirma astazi ca un lider mondial in etanseizari.

La final de an 2007 SOPREMA este prezenta si in Romania prin deschiderea unei filiale, cu scopul de a asigura o prezenta directa, prin aceasta marcand o puternica dezvoltare si de a garanta clientilor sai calitatea unor servicii cat mai aproape.

Productie flexibila si puternica

Produsele SOPREMA sunt fabricate in Franta (3 uzine), Belgia, Olanda, Germania, Elvetia, Italia, Canada (2 uzine), SUA (Ohio si Mississippi) si Egipt.

Datorita celor 14 puncte industriale, productiei a peste 120 millioane de m2 de membrane pe an, SOPREMA ofera clientilor sai o capacitate de productie flexibila, adaptata cerintelor specifice fiecarui proiect.

 

Contact

Soprema Bucuresti

Bd-ul Gheorge Sincai nr. 9, bl. 3, scara C, et. 8, ap. 35, sect. 4

Tel.: +40 31 800 28 10

Fax : +40 31 800 28 11

Mail: contact@soprema.ro